4.8/5 (33 reviews)
Afspraak maken Contact

Locatie Almere

In Almere is Hairless Laser clinics gevestigd aan de Schoutstraat 34.
Kom in contact met ons via onderstaande contactgegevens.

We hanteren ruime openingstijden en bieden altijd service met een glimlach!

Over ons Diensten Medewerkers Adres & openingstijden

Definitieve laserontharing in Almere

Van maandag tot en met zaterdag kun je bij ons terecht voor laserontharing. Onze locatie beschikt over de allernieuwste laserontharingsapparatuur. De Soprano ICE Platinum laser is geschikt voor mannen en vrouwen met álle huid- en haartypen. De medewerkers van Hairless Laser Clinics Almere laten zich regelmatig bijscholen voor het up-to-date houden van de kennis rondom laserontharing. De kwaliteit staat dus als een paal boven water. 

Bekijk al onze vestigingen

Dienstenaanbod

Wij bieden op al onze locaties het complete dienstenaanbod aan. Bekijk de behandelingen en de bijbehorende tarieven, en plan meteen een afspraak in.

Bekijk behandelingen

Medewerkers vestiging Almere

De volgende medewerkers staan voor je klaar bij Hairless Laser Clinics Almere:

Adresgegevens

 • Schoutstraat 34
  1315 EX Almere
 • 036 52 51 914
 • almere@hairlesslaserclinics.nl

Openingstijden

 • Maandag: Gesloten
 • Dinsdag: 10:00 - 20:00
 • Woensdag: 10:00 - 20:00
 • Donderdag: Gesloten
 • Vrijdag: 10:00 - 18:00
 • Zaterdag: 09:00 - 18:00
 • Zondag: Gesloten

Parkeertip

Parkeer in parkeergarage Schoutgarage voor slechts € 0,50 per 15 minuten. Hairless Laser Clinics ligt op minder dan 1 minuut lopen.
Bekijk kaart
Hairless Laser Clinics: de definitieve oplossing voor ongewenste haargroei Wij maken gebruik van de meest geavanceerde lasertechnologie Soprano ICE en Soprano ICE Platinum en zorgen daarmee dat je nooit meer hoeft te epileren, waxen of scheren. Voor een zijdezacht resultaat! Graag weten wat de mogelijkheden zijn? Plan dan een gratis en vrijblijvende eerste intake afspraak - wij helpen je graag verder.
Pijnloos Je voelt er niks van
Alle haartypen Voor iedereen
Alle huidtypen Kan met zongebruinde huid
Het hele jaar door Altijd pijnloos haarloos
Leuke meiden. Vriendelijke duidelijke uitleg en prettige behandeling gehad van in mijn geval Katja. - Monique over Hairless Laser Clinics
Vestiging Alkmaar 072 220 45 58 info@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens
Vestiging Almere 036 52 51 914 almere@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens

Heb je genoeg van dat scheren, waxen en epileren? Hairless Laser Clinics is dé plek waar je terecht kunt voor definitieve ontharing. Graag willen wij jou kennis laten maken met onze experts in Alkmaar of Almere voor een pijnloze en comfortabele laserbehandeling. Het resultaat? 100% definitief & pijnloos laser ontharen!

© 2020 Hairlesslaserclinics.nl Algemene voorwaarden Sitemap Webdesign
Contact opnemen met Almere Bel ons op 036 52 51 914 , stuur ons een e-mail via almere@hairlesslaserclinics.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil graag:
Coronavirus
Belangrijke mededeling

Beste klant,

Vanaf maandag 11 mei zijn wij weer geopend.
Wij verzoeken u om enkel op afspraak en alleen langs te komen. Kom je samen met iemand van hetzelfde gezin dan mag dat uiteraard wel. Het is momenteel erg druk aan de telefoon dus plan daarom je afspraak zelf online in via onze website www.hairlesslaserclinics.nl.

Wij dragen handschoenen en verwisselen deze na elke klant. Wij proberen zoveel mogelijk fysiek contact te vermijden en zullen de handjes blijven ontsmetten bij binnenkomst. Voelt u zich niet lekker of heeft u een van de symptomen van het Corona virus blijf dan thuis.

Team Hairless Laser Clinics

Sluiten