4.8/5 (33 reviews)
Afspraak maken Contact

Locatie Alkmaar

In Alkmaar is Hairless Laser clinics gevestigd aan de Vondelstraat 2.
Kom in contact met ons via onderstaande contactgegevens.

We hanteren ruime openingstijden en bieden altijd service met een glimlach!

Over ons Diensten Medewerkers Adres & openingstijden

Laser ontharen in Alkmaar

In Alkmaar staan we met een professioneel en hecht team voor je klaar. Regelmatig gaan we op cursussen en bezoeken we lezingen om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We zijn dus erg bezig met het verbeteren van onze dienstverlening! Ook beschikken we over zeer moderne laserontharingsapparatuur, namelijk de Soprano ICE laser. We behandelen zowel mannen als vrouwen, dus iedereen kan bij ons terecht voor onder andere oksels, bikinilijn, benen en armen te laten laseren in Alkmaar. Ook wanneer je in de buurt woont, bijvoorbeeld in Heerhugowaard, Bergen of Heiloo. Lees ook onze reviews om een goed beeld te krijgen van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Bekijk al onze vestigingen

Dienstenaanbod

Wij bieden op al onze locaties het complete dienstenaanbod aan. Bekijk de behandelingen en de bijbehorende tarieven, en plan meteen een afspraak in.

Bekijk behandelingen

Medewerkers vestiging Alkmaar

De volgende medewerkers staan voor je klaar bij Hairless Laser Clinics Alkmaar:

Adresgegevens

 • Vondelstraat 2
  1814 AB Alkmaar
 • 072 220 45 58
 • info@hairlesslaserclinics.nl

Openingstijden

 • Maandag: 10:00 - 20:00
 • Dinsdag: Gesloten
 • Woensdag: 10:00 - 20:00
 • Donderdag: 10:00 - 21:00
 • Vrijdag: 10:00 - 18:00
 • Zaterdag: 09:00 - 18:00
 • Zondag: Gesloten

Parkeertip

Parkeer voordelig in parkeergarage Schelphoek (€ 1,76 per uur). Deze ligt op 2 minuten lopen van Hairless Laser Clinics.
Bekijk kaart
Hairless Laser Clinics: de definitieve oplossing voor ongewenste haargroei Wij maken gebruik van de meest geavanceerde lasertechnologie Soprano ICE en Soprano ICE Platinum en zorgen daarmee dat je nooit meer hoeft te epileren, waxen of scheren. Voor een zijdezacht resultaat! Graag weten wat de mogelijkheden zijn? Plan dan een gratis en vrijblijvende eerste intake afspraak - wij helpen je graag verder.
Pijnloos Je voelt er niks van
Alle haartypen Voor iedereen
Alle huidtypen Kan met zongebruinde huid
Het hele jaar door Altijd pijnloos haarloos
Sinds enige tijd Laat ik mijn gezicht behandelen met laser. Had ik dit maar eerder gedaan! Altijd aandacht en goed advies. Erg tevreden en ontzettend blij met het tot nu toe behaalde resultaat. Een aanrader! - Mireille over Hairless Laser Clinics
Vestiging Alkmaar 072 220 45 58 info@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens
Vestiging Almere 036 52 51 914 almere@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens

Heb je genoeg van dat scheren, waxen en epileren? Hairless Laser Clinics is dé plek waar je terecht kunt voor definitieve ontharing. Graag willen wij jou kennis laten maken met onze experts in Alkmaar of Almere voor een pijnloze en comfortabele laserbehandeling. Het resultaat? 100% definitief & pijnloos laser ontharen!

© 2020 Hairlesslaserclinics.nl Algemene voorwaarden Sitemap Webdesign
Contact opnemen met Alkmaar Bel ons op 072 220 45 58 , stuur ons een e-mail via info@hairlesslaserclinics.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil graag:
Coronavirus
Belangrijke mededeling

Beste klant,

De locaties van Hairless Laser Clinics zijn gewoon geopend!
In verband met de huidige coronamaatregelen verzoeken we je vriendelijk om enkel langs te komen als je een afspraak hebt. Kom je samen met iemand van hetzelfde gezin, dan mag dit uiteraard wel. Plan zelf je afspraak online in via onze website of bel voor een nieuwe afspraak.

Veilig en vertrouwd in onze locaties, dat doen we samen
Probeer in onze locaties altijd 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Daarnaast willen wij je vragen om bij binnenkomst je handen te ontsmetten. Onze medewerkers dragen handschoenen en mondkapjes. Daarnaast maken wij alle apparatuur goed schoon met ontsmettingsmiddel.

Voel je je niet lekker en / of heb je coronaverschijnselen? Dan vragen we je vriendelijk om je afspraak af te zeggen en onze locaties niet te betreden.

Hartelijk bedankt voor je samenwerking!

Team Hairless Laser Clinics

Sluiten