Afspraak maken Contact

Haargroei op ongewenste plaatsen verwijderen met laser ontharen

Hoe vaak heb je gewenst dat je niet langer zou hoeven scheren, epileren of waxen om ongewenste haargroei te verwijderen? En zie je wel eens op tegen de pijn en ongemak die zo'n behandeling met zich meebrengt? Wij bieden je de meest effectieve en comfortabele ontharingsmethode aan: laserontharing. Deze techniek valt onder de SHR (Super Hair Removal) technologie.

Hoe gaat laser ontharen in zijn werk?

Het geheim van de nagenoeg pijnloze laserontharing techniek is dat deze zich niet richt op de melanine, zoals traditionele systemen dat doen, maar op het eiwit in de stamcellen. De laser werkt met een lage fluentie en een hoge optische energie, die middels veelvoudige pulsen met een hoge repetitieratio van 10 Hz op de haarzakjes wordt gericht. Door een licht vegende paint brush techniek wordt het behandeloppervlak verwarmd tot maximaal 45 ºC. Het omliggende weefsel fungeert als energiereservoir zodat de haarfollikel en de stamcellen ook de temperatuur van het omliggende weefsel krijgen. De kans op verbranding is bij Soprano laser ontharen nihil. Dit in tegenstelling tot IPL en de traditionele laserontharing apparaten zoals de light sheer. Hierbij wordt de haarfollikel namelijk behandeld met één enkele hoge dosis energie, wat resulteert in zowel pijn als potentiële brandwonden.

Pijnloze laserontharing voor élk huid- en haartype

Soprano laserontharing is de meest effectieve, pijnloze en veilige methode voor definitieve verwijdering van ongewenste haargroei. Je kunt nagenoeg alle lichaamsdelen laten behandelen: van oksels laseren tot een laserbehandeling voor de benen of zelfs het gezicht laseren (of bijvoorbeeld een onderdeel, zoals bovenlip laseren). De behandelresultaten zijn hier het ultieme bewijs van. De technologie en ontwikkeling staan echter nooit stil, dus ook wij blijven ons vernieuwen op het gebied van laser ontharen. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat we gebruik maken van de laatste technologieën op het gebied van laserontharing. 

Soprano ICE en Soprano ICE Platinum

Wij maken gebruik van de Soprano ICE laser en de Soprano Ice Platinum laser. Meer informatie over deze twee laser ontharingsapparaten vind je hier.

Wat wij bieden

In onze ontharingsklinieken in Alkmaar en Almere bieden we het volgende aan:

  • Pijnloze laserontharing zonder voorbehandeling of medicatie.
  • Permanent resultaat.
  • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
  • De behandeling duurt kort; vaak minder dan 30 minuten.
  • Geen hersteltijd, je kunt je dagelijkse bezigheden direct na de behandeling weer oppakken.
  • Effectief voor alle haar- en huidtypen, óók de gebruinde huid.
  • Elke follikel wordt behandeld (hoge dekkingsratio).
  • Laser ontharen is geschikt voor élk lichaamsdeel, ook de meer gevoelige plekken zoals gezicht en bikinilijn.
  • Je kunt het hele jaar door veilig en effectief behandeld worden, óók in de zomer.
  • Klinisch bewezen.

Klinisch bewezen

SHR technologie is onderwerp geweest van diverse studies. In deze studies wordt Super Hair Removal vergeleken met andere IPL/laserontharingstechnologieën. SHR heeft bewezen uiterst effectief te zijn maar met zo min mogelijk pijn voor de cliënt*.

*Dr. Martin Braun, januari 2011: Journal of Drugs in Dermatology: 18 maanden follow up studie waarbij de SHR technologie wordt vergeleken met Lightsheer.

Klik om de video af te spelen
Maak kennis met onze behandelingen
Oksels Gladde en mooie oksels, zonder stoppeltjes en irritaties. Vanaf € 20.00
Bovenlip + oksels + bikinilijn klein Bovenlip, oksels en de bikinilijn mooi glad en haarvrij met dit pakket Vanaf € 148.00
Buik + borstkas Een gladde buik & borstkas is binnen handbereik met onze Soprano Laser Vanaf € 272.00
Hairless Laser Clinics: de definitieve oplossing voor ongewenste haargroei Wil je definitief van ongewenste haargroei af? De experts van Hairless Laser Clinics zijn gespecialiseerd in 100% pijnloos en definitief laser ontharen. Wij maken gebruik van de meest geavanceerde lasertechnologie Soprano ICE en Soprano ICE Platinum en zorgen daarmee dat je nooit meer hoeft te epileren, waxen of scheren. Voor een zijdezacht resultaat!
Pijnloos Je voelt er niks van
Alle haartypen Voor iedereen
Alle huidtypen Kan met zongebruinde huid
Het hele jaar door Altijd pijnloos haarloos
Sympathiek en professioneel personeel, zeer schone kliniek en bovenal een geweldig eindresultaat. Bedankt! - Mike over Hairless Laser Clinics
Vestiging Alkmaar 072 220 45 58 info@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens
Vestiging Almere 036 52 51 914 almere@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens

Heb je genoeg van dat scheren, waxen en epileren? Hairless Laser Clinics is dé plek waar je terecht kunt voor definitieve ontharing. Graag willen wij jou kennis laten maken met onze experts in Alkmaar of Almere voor een pijnloze en comfortabele laserbehandeling. Het resultaat? 100% definitief & pijnloos laser ontharen!

© 2018 Hairlesslaserclinics.nl Algemene voorwaarden Sitemap Webdesign
Contact Bel ons op +31 (0)85 019 3436 , stuur ons een e-mail via algemeen@hairlesslaserclinics.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil graag: