4.8/5 (33 reviews)
Afspraak maken Contact

Laserontharing nabij Naarden? Wij helpen u graag!

Bijna iedereen heeft last van ongewenste haargroei, vrouwen vooral maar zeker ook mannen. Tegenwoordig bestaat daarom gelukkig de mogelijkheid om door middel van laser deze ongewenste haargroei te verwijderen. Voor laserontharing regio Naarden, kun je terecht bij Hairless Laser Clinics in Almere.

Definitief ontharen nabij Naarden

Hairless Laser Clinics maakt gebruik van de Soprano Ice Laser en de Soprano Ice Platinum Laser. Deze manier van ontharen is effectiever en veiliger dan de traditioneel light sheer laser of IPL. Tevens is het pijnloos! Daarom is het mogelijk om zelfs de gevoeligste plekken, zoals het gezicht of de bikinilijn, door middel van laseren te ontharen. Soprano laser ontharen in regio Naarden is mogelijk bij de Hairless Laser Clinics. Onze vestiging ligt op een spreekwoordelijke steenworp afstand, in het centrum van Almere.

Pijnloos permanent ontharen bij Hairless Laser Clinics

Laserontharing nabij Naarden is mogelijk voor elk haar- en huidtype. Het volgende bieden wij aan:

  • Permanent resultaat, elke haarfollikel wordt behandeld
  • Korte behandelingen, pijnloos en zonder voorbehandeling of medicatie
  • Na de behandeling is geen hersteltijd nodig
  • Voor alle lichaamsdelen geschikt, ook de gevoelige plekken
  • Tevens in de zomer te behandelen
  • Klinisch bewezen

Behandelingen voor alle haar- en huidtypen

Je wilt dus definitief ontharen in Naarden? Wij verwelkomen je graag in onze professionele ontharingskliniek. Wij garanderen je permanente resultaten en pijnloze behandelingen. Maak samen met ons een einde aan het scheren, epileren en waxen. Laserontharen kost je wellicht wat meer in één keer, maar als je eenmaal van de haargroei af bent, bespaar je naast geld aan standaard ontharingsmiddelen, ook ontzettend veel tijd en moeite! Hairless Laser Clinics is er voor iedereen die wilt laser ontharen in Naarden en omstreken! Van de lichtste haarsoort, tot de donkerste huid, met onze Soprano Laser helpen wij iedereen veilig en pijnloos van ongewenste haargroei af!

Maak kennis met onze behandelingen
Bikinilijn klein Een voordelige oplossing voor een fraaie en gladde bikinilijn. Vanaf € 72.00
Oksels Gladde en mooie oksels, zonder stoppeltjes en irritaties. Vanaf € 20.00
Onderbenen Nooit meer scheren, geen wondjes en irritaties, maar wel gladde benen! Vanaf € 160.00
Hairless Laser Clinics: de definitieve oplossing voor ongewenste haargroei Wij maken gebruik van de meest geavanceerde lasertechnologie Soprano ICE en Soprano ICE Platinum en zorgen daarmee dat je nooit meer hoeft te epileren, waxen of scheren. Voor een zijdezacht resultaat! Graag weten wat de mogelijkheden zijn? Plan dan een gratis en vrijblijvende eerste intake afspraak - wij helpen je graag verder.
Vrijwel pijnloos Je voelt er bijna niks van
Alle huidtypen Kan met zongebruinde huid
Alle haartypen Uitgezonderd wit en grijs haar
Het hele jaar door Ook in de zomermaanden
Super kliniek, professionele apparatuur en kundige dames. Heerlijk om steeds minder haren te hebben! Niet geheel pijnvrij, maar het is voor het goede doel ;) - Franky Blankendaal over Hairless Laser Clinics
Vestiging Alkmaar 072 220 45 58 info@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens
Vestiging Almere 036 52 51 914 almere@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens

Heb je genoeg van dat scheren, waxen en epileren? Hairless Laser Clinics is dé plek waar je terecht kunt voor definitieve ontharing. Graag willen wij jou kennis laten maken met onze experts in Alkmaar of Almere voor een pijnloze en comfortabele laserbehandeling. Het resultaat? 100% definitief & vrijwel pijnloos laser ontharen!

Onze certificaten
© 2023 Hairlesslaserclinics.nl Tarieven Privacy Algemene voorwaarden Sitemap Webdesign
Contact Bel ons op +31 (0)85 019 3436 , stuur ons een e-mail via algemeen@hairlesslaserclinics.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil graag: