4.8/5 (33 reviews)
Afspraak maken Contact

Laser ontharen Utrecht 

De laserontharingsprocedure in Utrecht beïnvloedt het haar in de actieve groeifase. De laserstraal bestaat uit nauwkeurig gecontroleerde energiepulsen die worden geabsorbeerd door de melanine of het pigment in het haar en reiken tot in de actieve haarzakjes die onder de huid liggen. De energie verwarmt vervolgens het haar - tot aan de onderkant van de wortel - en vernietigt het veilig zonder het omliggende weefsel of de huid te beschadigen.

De meeste mensen hebben een kuur van zes tot acht sessies nodig, waarna het haar zichtbaar verminderd of permanent verwijderd zal worden en de huid er glad en egaal uit zal zien.

 

 

laser ontharen utrecht

De belangrijkste redenen om laser ontharing te ondergaan

Als je overweegt laser ontharing te ondergaan, zijn hier de belangrijkste redenen: 

Geld besparen

De meeste consumenten geven tot honderden euro’s per jaar uit aan scheerapparaten, scheermesjes, scheerschuim en andere ontharingsaccessoires, maar de kosten van laser ontharing zijn vaak veel lager. Bovendien is laser ontharing permanent en bespaart je in de loop van de volgende maanden en jaren geld omdat er geen of minder haargroei is.

Tijd sparen

Naast het feit dat je enkele minuten per dag moet besteden aan het scheren van je haar, neem je misschien ook extra tijd in jouw dag om te winkelen voor ontharingsproducten.

Een gladdere huid hebben

Aangezien scheren en harsen geen permanente ontharingsmethoden zijn, kan het zijn dat je af en toe te maken krijgt met scherpe stoppels die weer naar binnen groeien en ruw aanvoelen.  

Laser ontharen behandeling in Utrecht

Als je geïnteresseerd bent in laser ontharing in Utrecht, kies voor Hairless Laser Clinics. Wij werken namelijk met een geavanceerde Soprano XLi laser. 

Het behandeltraject hier bij de Hairless Laser Clinics begint altijd met een gratis en vrijblijvend eerste gesprek. Je kunt dit gesprek eenvoudig boeken via onze website, hairlesslaserclinics.nl. 

Als je na dit eerste gesprek besluit om laser ontharing te ondergaan, zijn de stappen als volgt:
De eerste behandeling vereist het scheren van het te behandelen gebied een dag van tevoren. Het te behandelen gebied moet ook schoon zijn. Hier bij de Hairless Laser Clinics wordt het te behandelen gebied gemarkeerd met een potlood, vervolgens wordt het gebied gedesinfecteerd en wordt er een koeling gel aangebracht. 

De kosten van laser ontharing in Utrecht 

Wil je een pijnloze, effectieve en snelle resultaatgerichte behandeling tegen ongewenste haargroei? Dan is laser ontharen door Hairless Laser Clinics de perfecte oplossing. De tarieven die wij hanteren zijn meer dan redelijk. 

Boek een vrijblijvend intakegesprek waarin je alles, inclusief de kosten, uitgebreid wordt uitgelegd. 

Vrijblijvende intake inplannen

Maak kennis met onze behandelingen
Bikinilijn klein Een voordelige oplossing voor een fraaie en gladde bikinilijn. Vanaf € 72.00
Oksels Gladde en mooie oksels, zonder stoppeltjes en irritaties. Vanaf € 20.00
Onderbenen Nooit meer scheren, geen wondjes en irritaties, maar wel gladde benen! Vanaf € 160.00
Hairless Laser Clinics: de definitieve oplossing voor ongewenste haargroei Wij maken gebruik van de meest geavanceerde lasertechnologie Soprano ICE en Soprano ICE Platinum en zorgen daarmee dat je nooit meer hoeft te epileren, waxen of scheren. Voor een zijdezacht resultaat! Graag weten wat de mogelijkheden zijn? Plan dan een gratis en vrijblijvende eerste intake afspraak - wij helpen je graag verder.
Pijnloos Je voelt er niks van
Alle haartypen Voor iedereen
Alle huidtypen Kan met zongebruinde huid
Het hele jaar door Altijd pijnloos haarloos
Fijne professionals die erg klantvriendelijk zijn! Ga altijd weer zeer tevreden naar huis! Erg hygienisch wordt er gewerkt en fijne sfeer! Ook het resultaat van de behandeling is goed! - Tessa over Hairless Laser Clinics
Vestiging Alkmaar 072 220 45 58 info@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens
Vestiging Almere 036 52 51 914 almere@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens

Heb je genoeg van dat scheren, waxen en epileren? Hairless Laser Clinics is dé plek waar je terecht kunt voor definitieve ontharing. Graag willen wij jou kennis laten maken met onze experts in Alkmaar of Almere voor een pijnloze en comfortabele laserbehandeling. Het resultaat? 100% definitief & pijnloos laser ontharen!

© 2022 Hairlesslaserclinics.nl Tarieven Privacy Sitemap Webdesign
Contact Bel ons op +31 (0)85 019 3436 , stuur ons een e-mail via algemeen@hairlesslaserclinics.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil graag:
Coronavirus
COVID-19 Update 20 december 2021

De locaties van Hairless Laser Clinics zijn gewoon geopend!

Goed nieuws, alle behandelingen bij Hairless Laser Clinics kunnen gewoon doorgaan, ook na 17:00 uur zijn wij geopend. Onze Huidtherapeuten vallen als paramedisch zorgverleners onder medische contactberoepen. Medische contactberoepen behouden de eigen normale openingstijden.

Voel je je niet lekker en/of heb je coronaverschijnselen? Dan vragen we je vriendelijk om je afspraak af te zeggen en onze locaties niet te betreden. We hopen op je begrip.

Hartelijk bedankt voor je samenwerking!

Team Hairless Laser Clinics

Sluiten