4.8/5 (33 reviews)
Afspraak maken Contact

Thuis laser ontharen? Lees eerst deze informatie!

Tegenwoordig is laser ontharen mateloos populair. Dat is logisch, want het is een goede manier om permanent van ongewenst haar af te komen. Door de populariteit is het momenteel ook de trend om thuis te laser ontharen. Er zijn diverse apparaten te koop die dit voor je kunnen doen. De reclames spreken over innovatieve apparatuur en geweldige resultaten, maar hier kun je niet van uit gaan. Er zitten namelijk een aantal nadelen aan thuis laser ontharen welke officieel zijn onderzocht door de consumentenbond.

Nadelen van thuis definitief ontharen

De consumentenbond heeft tests uitgevoerd op het gebied van thuis ipl ontharen met een lichtflits apparaat. Ze hebben vier apparaten getest en de resultaten zijn ronduit schokkend. De warmte afgifte van de lichtflitsjes zijn zo zwak dat ze amper tot geen effect hebben op de haargroei. Soms is de lichtflits zelfs zó zwak dat het de haargroei juist stimuleert. Thuis ipl ontharen of thuis laser ontharen heeft dus een averechts effect, en dat is natuurlijk niet waarnaar je op zoek bent.

Een wit laser voor ontharen

Thuis laser ontharen? Niet doen!

Laser ontharen thuis is dus geen goed idee, maar laser ontharen bij een kliniek wel. Klinieken beschikken namelijk over een zeer sterk laser apparaat, waardoor wél de juiste lichtsterkte en warmteafgifte wordt bereikt. Hairless Laser Clinics beschikt over de juiste kennis en apparatuur (een Soprano laser) om definitief van je ongewenste haargroei af te komen. Daarnaast hanteren wij zeer scherpe tarieven. Thuis laser ontharen is dus niet nodig, want bij Hairless Laser Clinics kun je voordelig terecht bij professionals. 

Kies dus definitief ontharen bij Hairless Laser Clinics. Lees alles over de laser en de voordelen, bekijk onze tarieven en plan meteen een afspraak in via de online agenda.

Bezoek een van onze twee laserontharing klinieken

Hairless Laser Clinics beschikt over twee locaties. Zo kunt u kiezen voor laser ontharen in Alkmaar en laserontharing in Almere. Beide locaties liggen zeer centraal (bijv. in de buurt van bekende steden als Heiloo en Heerhugowaard) zijn voorzien van gespecialiseerde apparatuur en medewerkers. De laserspecialisten zijn goed getraind en beschikken over de noodzakelijke certificaten en scholing. Kortom: kies niet voor thuis laser ontharen, maar ga naar een goede kliniek.

De professionals van Hairless Laser Clinics staan in een professionele ontharingskliniek voor u klaar. 

Maak kennis met onze behandelingen
Bikinilijn klein Een voordelige oplossing voor een fraaie en gladde bikinilijn. Vanaf € 72.00
Oksels Gladde en mooie oksels, zonder stoppeltjes en irritaties. Vanaf € 20.00
Onderbenen Nooit meer scheren, geen wondjes en irritaties, maar wel gladde benen! Vanaf € 160.00
Hairless Laser Clinics: de definitieve oplossing voor ongewenste haargroei Wij maken gebruik van de meest geavanceerde lasertechnologie Soprano ICE en Soprano ICE Platinum en zorgen daarmee dat je nooit meer hoeft te epileren, waxen of scheren. Voor een zijdezacht resultaat! Graag weten wat de mogelijkheden zijn? Plan dan een gratis en vrijblijvende eerste intake afspraak - wij helpen je graag verder.
Pijnloos Je voelt er niks van
Alle haartypen Voor iedereen
Alle huidtypen Kan met zongebruinde huid
Het hele jaar door Altijd pijnloos haarloos
Ik ben hier nu voor de 7e keer geweest. Oksels zijn zo goed als klaar. Bikinilijn gaat ook de goede kant op. Super fijne salon met vriendelijke medewerkers. Ook heel fijn dat ik altijd op tijd geholpen word en nooit hoef te wachten voor mijn behandeling. Echt een aanrader - Lalla over Hairless Laser Clinics
Vestiging Alkmaar 072 220 45 58 info@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens
Vestiging Almere 036 52 51 914 almere@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens

Heb je genoeg van dat scheren, waxen en epileren? Hairless Laser Clinics is dé plek waar je terecht kunt voor definitieve ontharing. Graag willen wij jou kennis laten maken met onze experts in Alkmaar of Almere voor een pijnloze en comfortabele laserbehandeling. Het resultaat? 100% definitief & pijnloos laser ontharen!

© 2020 Hairlesslaserclinics.nl Algemene voorwaarden Sitemap Webdesign
Contact Bel ons op +31 (0)85 019 3436 , stuur ons een e-mail via algemeen@hairlesslaserclinics.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil graag:
Coronavirus
Belangrijke mededeling

Beste klant,

Vanaf maandag 11 mei zijn wij weer geopend.
Wij verzoeken u om enkel op afspraak en alleen langs te komen. Kom je samen met iemand van hetzelfde gezin dan mag dat uiteraard wel. Het is momenteel erg druk aan de telefoon dus plan daarom je afspraak zelf online in via onze website www.hairlesslaserclinics.nl.

Wij dragen handschoenen en verwisselen deze na elke klant. Wij proberen zoveel mogelijk fysiek contact te vermijden en zullen de handjes blijven ontsmetten bij binnenkomst. Voelt u zich niet lekker of heeft u een van de symptomen van het Corona virus blijf dan thuis.

Team Hairless Laser Clinics

Sluiten