4.8/5 (33 reviews)
Afspraak maken Contact

Laser ontharen Rotterdam 

Laser ontharing is een procedure waarbij laserlichtpulsen of golflengten worden gebruikt om lichaamshaar te verwijderen door de haarzakjes te vernietigen. Je kunt haar van elk lichaamsdeel verwijderen. De meest voorkomende gebieden die patiënten worden behandeld, zijn de oksels, rug, bikinilijn, benen, bovenlip, armen en wenkbrauwen. De beste kandidaten voor deze behandeling zijn degenen met donkerder haar, omdat de laserstraal zich gemakkelijk op de melatonine van het haar kan richten.

 

 

Hoe werkt laser ontharing?

Laser ontharing werkt doordat het licht van de laserstraal kan worden omgezet in warmte. Het licht wordt aangetrokken door het pigment, ook bekend als melanine, in het haar. De hitte voorkomt haargroei. 

Om een haarzakje te vernietigen, moet de bol van het haarzakje, waar het bloed het haar van zuurstof voorziet om te groeien, worden vernietigd, evenals de stamcellen die verantwoordelijk zijn voor haar regeneratie. 

 

Laser ontharen behandeling in Rotterdam

Als je geïnteresseerd bent in laser ontharing in Rotterdam, kies dan een arts die gecertificeerd is en ervaring heeft met laser ontharing voor een bepaald huidtype, net als bij Hairless Laser Clinics. 

Het behandeltraject hier bij de Hairless Laser Clinics begint altijd met een gratis en vrijblijvend eerste gesprek. Je kunt eenvoudig boeken via onze website. 
Als je na dit eerste gesprek besluit om laser ontharing te ondergaan, zijn de stappen als volgt:

de eerste behandeling vereist het scheren van het te behandelen gebied een dag van tevoren. Je moet er ook voor zorgen dat het te behandelen gebied schoon is. 

Hier bij de Hairless Laser Clinics wordt het te behandelen gebied gemarkeerd met een potlood, vervolgens wordt het gebied gedesinfecteerd en wordt er een gel aangebracht. Deze gel verbetert de geleiding van de laserflits en zorgt tevens voor de benodigde koeling.

Nazorg laser ontharing 

Jouw laserspecialiste zult je specifieke instructies geven voor het verzorgen van jouw huid na de behandelingen en krijg je een kalmerende crème. Over het algemeen moet je ook het volgende doen om de genezing van de huid te bevorderen en bijwerkingen te voorkomen:

Breng voorgeschreven crèmes aan zoals aangegeven

Zorg ervoor dat je de kalmerende crème gebruikt die je van je laserspecialist hebt gekregen om irritatie of andere problemen te voorkomen.

Bescherm je huid tegen de zon

Aangezien jouw huid gevoelig zal zijn na laser ontharing, zal jouw laserspecialiste je aanraden om directe blootstelling aan de zon te vermijden. Je dient de zon te vermijden gedurende 1 maand voor de procedure tot 1 maand erna. Breng daarna elke dag zonnebrandcrème aan op het te behandelen gebied.

 

De kosten van laser ontharing in Rotterdam

Wil je je haar laseren in Rotterdam? Wil je een pijnloze, effectieve en snelle resultaatgerichte behandeling tegen ongewenste haargroei op jouw lichaam? Dan is laser ontharen precies wat je zoekt. 

De tarieven die wij hanteren zijn gunstig: het pakket is extra voordelig. De kosten van de procedures bespreken we altijd tijdens het eerste gesprek zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Heb je vragen over laser ontharing, neem dan contact met ons op of boek een vrijblijvend intakegesprek waarin je alles wordt uitgelegd. Je kunt het gesprek en de behandelingen zelf inplannen via onze online afsprakenplanner.

Maak kennis met onze behandelingen
Bikinilijn klein Een voordelige oplossing voor een fraaie en gladde bikinilijn. Vanaf € 72.00
Oksels Gladde en mooie oksels, zonder stoppeltjes en irritaties. Vanaf € 20.00
Onderbenen Nooit meer scheren, geen wondjes en irritaties, maar wel gladde benen! Vanaf € 160.00
Hairless Laser Clinics: de definitieve oplossing voor ongewenste haargroei Wij maken gebruik van de meest geavanceerde lasertechnologie Soprano ICE en Soprano ICE Platinum en zorgen daarmee dat je nooit meer hoeft te epileren, waxen of scheren. Voor een zijdezacht resultaat! Graag weten wat de mogelijkheden zijn? Plan dan een gratis en vrijblijvende eerste intake afspraak - wij helpen je graag verder.
Vrijwel pijnloos Je voelt er bijna niks van
Alle huidtypen Kan met zongebruinde huid
Alle haartypen Uitgezonderd wit en grijs haar
Het hele jaar door Ook in de zomermaanden
Ik ben hier nu voor de 7e keer geweest. Oksels zijn zo goed als klaar. Bikinilijn gaat ook de goede kant op. Super fijne salon met vriendelijke medewerkers. Ook heel fijn dat ik altijd op tijd geholpen word en nooit hoef te wachten voor mijn behandeling. Echt een aanrader - Lalla over Hairless Laser Clinics
Vestiging Alkmaar 072 220 45 58 info@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens
Vestiging Almere 036 52 51 914 almere@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens

Heb je genoeg van dat scheren, waxen en epileren? Hairless Laser Clinics is dé plek waar je terecht kunt voor definitieve ontharing. Graag willen wij jou kennis laten maken met onze experts in Alkmaar of Almere voor een pijnloze en comfortabele laserbehandeling. Het resultaat? 100% definitief & vrijwel pijnloos laser ontharen!

Onze certificaten
© 2023 Hairlesslaserclinics.nl Tarieven Privacy Algemene voorwaarden Sitemap Webdesign
Contact Bel ons op +31 (0)85 019 3436 , stuur ons een e-mail via algemeen@hairlesslaserclinics.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil graag: