4.8/5 (33 reviews)
Afspraak maken Contact

Laser Ontharen in Amsterdam 

Laser ontharing in Amsterdam is een procedure waarbij een geconcentreerde lichtstraal wordt gebruikt om ongewenst haar op het lichaam te verwijderen. Bij laser ontharing zendt een laser een licht uit dat wordt geabsorbeerd door het pigment in het haar. De lichtenergie wordt omgezet in warmte, die de buisvormige zakjes in de huid (haarzakjes) die haren produceren, beschadigt. Deze schade remt of vertraagt toekomstige haargroei. Hoewel laser ontharing in Amsterdam de haargroei effectief voor lange tijd vertraagt, leidt dit meestal niet tot permanente ontharing. Er zijn meerdere laserontharingsbehandelingen nodig voor de eerste ontharing en er kunnen ook onderhoudsbehandelingen nodig zijn. Laser ontharing in Amsterdam is het meest effectief voor mensen met een lichte huid en donker haar, maar kan met succes op alle huidtypes worden gebruikt.

 

 

Behandeling ontharen en hoe je je kunt voorbereiden

Als je geïnteresseerd bent in laser ontharing in Amsterdam, kies dan een arts die gecertificeerd is in een specialiteit zoals dermatologie of cosmetische chirurgie en ervaring heeft met laser ontharing op jouw specifieke huidtype. Het behandeltraject hier bij Hairless Laser Clinics begint altijd met een gratis en vrijblijvend eerste gesprek. Je kunt eenvoudig boeken vanaf ons website. Selecteer ‘afsrpaak inplannen’ in de rechterbovenhoek en selecteer vervolgens ‘plan jouw vrijblijvende intake in’. Je kunt vervolgens de gewenste datum en tijd in de kalender selecteren. Vul jouw gegevens in en klik vervolgens op ‘boek’. 

Als je na dit eerste gesprek besluit dat je laser ontharing in Amsterdam wilt ondergaan, gaat de procedure als volgt:

Voor de eerste behandeling dien je het te behandelen gebied een dag van te voren te scheren. Je moet er ook voor zorgen dat hetzelfde gebied schoon is. Het is belangrijk dat je het te laseren gebied niet epileert of waxt. Dergelijke behandelingen trekken het haarzakje helemaal uit, en dit kan de effectiviteit van het laseren verminderen. Wij, hier bij Hairless Laser Clinics, zullen het te behandelen gebied aftekenen met een potlood, daarna ontsmetten wij het gebied en brengen er een gel aan. Deze gel zorgt voor een betere geleiding van de laser flitsen en zorgt tevens voor de nodige verkoeling. 

Wat je kunt verwachten

Laser ontharing in Amsterdam vereist meestal twee tot zes behandelingen. Het interval tussen behandelingen is afhankelijk van het gebied. Op gebieden waar het haar snel groeit, zoals de bovenlip, kan de behandeling binnen vier tot acht weken worden herhaald. Op gebieden met langzame haargroei, zoals de rug bijvoorbeeld, kan de behandeling elke 12 tot 16 weken plaatsvinden.

De kosten van laser ontharing in Amsterdam

Ben je geïnteresseerd in permanente laser ontharing in Amsterdam? Wil je een pijnloze, effectieve en snelle resultaatgerichte behandeling tegen ongewenste haargroei op jouw lichaam? Dan is laser ontharen in Amsterdam door Hairless Laser Clinics precies wat je zoekt. De tarieven die wij hanteren zijn meer dan redelijk: het pakket laser ontharing is extra voordelig.

Heb je meer vragen over laser ontharing, neem dan contact met ons op of boek een vrijblijvend intakegesprek waarin je alles uitgebreid wordt uitgelegd.

Vrijblijvende intake inplannen

Maak kennis met onze behandelingen
Bikinilijn klein Een voordelige oplossing voor een fraaie en gladde bikinilijn. Vanaf € 72.00
Oksels Gladde en mooie oksels, zonder stoppeltjes en irritaties. Vanaf € 20.00
Onderbenen Nooit meer scheren, geen wondjes en irritaties, maar wel gladde benen! Vanaf € 160.00
Hairless Laser Clinics: de definitieve oplossing voor ongewenste haargroei Wij maken gebruik van de meest geavanceerde lasertechnologie Soprano ICE en Soprano ICE Platinum en zorgen daarmee dat je nooit meer hoeft te epileren, waxen of scheren. Voor een zijdezacht resultaat! Graag weten wat de mogelijkheden zijn? Plan dan een gratis en vrijblijvende eerste intake afspraak - wij helpen je graag verder.
Pijnloos Je voelt er niks van
Alle haartypen Voor iedereen
Alle huidtypen Kan met zongebruinde huid
Het hele jaar door Altijd pijnloos haarloos
Leuke meiden. Hebben onwijs veel ervaring. En al een paar behandelingen gehad en super tevreden. - Eva over Hairless Laser Clinics
Vestiging Alkmaar 072 220 45 58 info@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens
Vestiging Almere 036 52 51 914 almere@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens

Heb je genoeg van dat scheren, waxen en epileren? Hairless Laser Clinics is dé plek waar je terecht kunt voor definitieve ontharing. Graag willen wij jou kennis laten maken met onze experts in Alkmaar of Almere voor een pijnloze en comfortabele laserbehandeling. Het resultaat? 100% definitief & pijnloos laser ontharen!

© 2021 Hairlesslaserclinics.nl Tarieven Privacy Algemene voorwaarden Sitemap Webdesign
Contact Bel ons op +31 (0)85 019 3436 , stuur ons een e-mail via algemeen@hairlesslaserclinics.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil graag:
Coronavirus
COVID-19 Update 29 november 2021

De locaties van Hairless Laser Clinics zijn gewoon geopend!

Goed nieuws, alle behandelingen bij Hairless Laser Clinics kunnen gewoon doorgaan, ook na 17:00 uur zijn wij geopend. Onze Huidtherapeuten vallen als paramedisch zorgverleners onder medische contactberoepen. Medische contactberoepen behouden de eigen normale openingstijden.

Voel je je niet lekker en/of heb je coronaverschijnselen? Dan vragen we je vriendelijk om je afspraak af te zeggen en onze locaties niet te betreden. We hopen op je begrip.

Hartelijk bedankt voor je samenwerking!

Team Hairless Laser Clinics

Sluiten