4.8/5 (33 reviews)
Afspraak maken Contact

Gemakkelijk en pijnloos je gezicht ontharen

Bij mannen is het bekend en vrij standaard, maar ook vrouwen hebben er last van; gezichtsbeharing. Wist je dat hier erg gemakkelijk iets aan gedaan kan worden? Zowel voor mannen als vrouwen zijn er verschillende mogelijkheden om je gezicht te ontharen. Denk hierbij aan scheren, waxen, laseren of epileren. Bij Hairless Laser Clinics kunnen wij pijnloos en definitief je gezicht laseren. Onze apparatuur is geschikt voor alle haar- en huidtypen waardoor jij verzekerd bent van een haarloze huid.

Voordelen van laserontharing

Je gezicht laten laser ontharen heeft een aantal voordelen. Een van de grootste voordelen is dat je bij laserontharen veel minder last hebt van irritaties van de huid. Het is namelijk zo dat wanneer je zelf probeert de haren te verwijderen, er ingegroeide haren kunnen ontstaan. Deze haartjes kunnen voor veel overlast en pijn zorgen doordat ze gaan ontsteken. Daarnaast kan scheren ook leiden tot vervelende huidirritaties. Wanneer je kiest om je gezicht te laseren, zullen deze problemen voor jou verleden tijd zijn!

Vergoeding van de verzekering bij gezicht laseren

Wist je bij veel verzekeringen terecht kunt voor een vergoeding bij overmatige beharing in het gezicht? Het verwijderen van gezichtshaar zit bij bijna alle verzekeringen in het aanvullende deel, wat als extra voordeel met zich meebrengt dat je je eigen risico niet gebruikt. 

Prijzen Dames Bovenlip € 40.00
Prijzen Heren Hals € 30.00
Plan een afspraak in
Glad vrouwenlichaam door laser ontharing

Het verwijderen van gezichtshaar

Vaak wordt er lang nagedacht voordat er gekozen wordt om je gezicht te laten laseren. Dit komt doordat je zeker wilt weten dat de haartjes ook echt weggaan en dit op een goede manier verloopt. Laat je daarom goed inlichten wat er bij jou nodig is om permanent van gezichtshaar af te komen. Dit is mogelijk via een oriënterend gesprek. Hierbij kun jij vragen stellen en kom jij erachter of zo'n behandeling ook echt is wat jij zoekt. 

Je kunt precies aangeven waar je ongewenste haartjes hebt zitten en welke je verwijderd wilt hebben. Zo kun je je gehele gezicht laten laseren, of slechts gedeeltes zoals kin, hals of bovenlip laten laseren. Tevens kun je je wenkbrauwen definitief ontharen zodat jij je ook niet meer druk hoeft te maken om het epileren. 

Veilige en moderne apparatuur

Bij Hairless Laser Clinics maken we gebruik van de Soprano Ice Laser apparatuur, de meest moderne apparatuur op het gebied van laseren. Deze lasers zijn erg veilig en zijn anders dan de andere lasers die aangeboden worden. Hier wordt namelijk alleen het eiwit in het haarzakje stuk gemaakt waardoor de haren afsterven. Hierdoor wordt de huid niet beschadigd en is er na een aantal sessie een prachtig resultaat te zien! Op deze manier wordt het gezicht ontharen pijnloos, gemakkelijk en heb je een blijvend mooi resultaat met een egale huid!

Maak kennis met onze behandelingen
Bovenlip Ongewenste haartjes op de bovenlip? Kom er voorgoed vanaf! Vanaf € 40.00
Gehele gelaat Bovenlip, bakkebaarden en kin, allemaal mooi en haarvrij! Vanaf € 120.00
Hals Een perfecte strakke baardlijn in de hals bereik je met laserontharing Vanaf € 30.00
Hairless Laser Clinics: de definitieve oplossing voor ongewenste haargroei Wij maken gebruik van de meest geavanceerde lasertechnologie Soprano ICE en Soprano ICE Platinum en zorgen daarmee dat je nooit meer hoeft te epileren, waxen of scheren. Voor een zijdezacht resultaat! Graag weten wat de mogelijkheden zijn? Plan dan een gratis en vrijblijvende eerste intake afspraak - wij helpen je graag verder.
Vrijwel pijnloos Je voelt er bijna niks van
Alle huidtypen Kan met zongebruinde huid
Alle haartypen Uitgezonderd wit en grijs haar
Het hele jaar door Ook in de zomermaanden
Je wordt goed geholpen en de informatie is allemaal heel duidelijk. Er wordt met respect met je omgegaan en alles ziet er schoon en ruim uit. - Tesse Schuit over Hairless Laser Clinics
Vestiging Alkmaar 072 220 45 58 info@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens
Vestiging Almere 036 52 51 914 almere@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens

Heb je genoeg van dat scheren, waxen en epileren? Hairless Laser Clinics is dé plek waar je terecht kunt voor definitieve ontharing. Graag willen wij jou kennis laten maken met onze experts in Alkmaar of Almere voor een pijnloze en comfortabele laserbehandeling. Het resultaat? 100% definitief & vrijwel pijnloos laser ontharen!

Onze certificaten
© 2023 Hairlesslaserclinics.nl Tarieven Privacy Algemene voorwaarden Sitemap Webdesign
Contact Bel ons op +31 (0)85 019 3436 , stuur ons een e-mail via algemeen@hairlesslaserclinics.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil graag: