4.8/5 (33 reviews)
Afspraak maken Contact

Ervaringen / klantreacties Hairless Laser Clinics

We vinden het erg belangrijk om te weten wat klanten van ons vinden. Het is een belangrijke graadmeter om de kwaliteit van onze diensten te beoordelen en te verbeteren, zodat we je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Daarbij gaat het niet alleen om het resultaat van de behandeling, maar ook over jouw persoonlijke ervaring in de kliniek: voel je je welkom, word je goed geholpen en krijg je het gevoel dat je met kundige specialisten te maken hebt? Dit zijn allemaal zaken die wij ontzettend belangrijk vinden en dat is ook de reden dat we je vragen om een review te schrijven. Door een review achter te halen, kunnen we onze dienstverlening optimaliseren. Dus of je nu kiest voor de bovenlip ontharen, of juist een groot oppervlak zoals de rug laseren: bij Hairless Laser Clinics ben je in goede handen. 

Er zijn diverse externe en onafhankelijke websites waar het mogelijk is om je mening te geven over de diensten van Hairless Laser Clinics. Met het publiceren van je ervaring help je niet alleen andere klanten met het maken van een goede keuze. Ook wij zijn erg blij met je mening. We gebruiken deze informatie namelijk om onze diensten te optimaliseren, zodat je erop kunt vertrouwen dat je een perfecte ervaring zult hebben in onze kliniek. Hoe dan ook: laseren is de beste methode om definitief te ontharen

Wij hebben momenteel twee kanalen waarop je reviews kunt lezen en achterlaten.

Lees klantenreacties op Google +

Ben je benieuwd naar de ervaringen van HairlessLaserClinics klanten? Dan kun je een kijkje nemen op onze Google+ pagina. Hierop vind je een overzicht van beoordelingen en kun je zien hoe anderen de diensten en kwaliteit van Hairless Laserclinics hebben beoordeeld. Het lezen van reviews kan zonder Google account, maar wanneer je zelf een review wil plaatsen, dan dien je ingelogd te zijn op je Google account.

Lees klantenreacties op Facebook

Op het gebied van Social Media is facebook wellicht het bekendste kanaal. Wij zijn ook actief op facebook. Behalve extra informatie en actuele aanbiedingen vind je hier ook reviews. Wanneer je zelf een facebook profiel hebt, dan kun je een beoordeling achterlaten op onze pagina. Het lezen van reviews is ook mogelijk zonder facebookprofiel.

Maak kennis met onze behandelingen
Bikinilijn klein Een voordelige oplossing voor een fraaie en gladde bikinilijn. Vanaf € 72.00
Oksels Gladde en mooie oksels, zonder stoppeltjes en irritaties. Vanaf € 20.00
Onderbenen Nooit meer scheren, geen wondjes en irritaties, maar wel gladde benen! Vanaf € 160.00
Hairless Laser Clinics: de definitieve oplossing voor ongewenste haargroei Wil je definitief van ongewenste haargroei af? De experts van Hairless Laser Clinics zijn gespecialiseerd in 100% pijnloos en definitief laser ontharen. Wij maken gebruik van de meest geavanceerde lasertechnologie Soprano ICE en Soprano ICE Platinum en zorgen daarmee dat je nooit meer hoeft te epileren, waxen of scheren. Voor een zijdezacht resultaat!
Pijnloos Je voelt er niks van
Alle haartypen Voor iedereen
Alle huidtypen Kan met zongebruinde huid
Het hele jaar door Altijd pijnloos haarloos
3 behandeling net gehad, ik merk al wel verschil dat haartjes niet zo snel groeien. Het is niet pijnlijk. Wel leuke ervaring hoor. Ga zeker iedereen aanraden. - Ola over Hairless Laser Clinics
Vestiging Alkmaar 072 220 45 58 info@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens
Vestiging Almere 036 52 51 914 almere@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens

Heb je genoeg van dat scheren, waxen en epileren? Hairless Laser Clinics is dé plek waar je terecht kunt voor definitieve ontharing. Graag willen wij jou kennis laten maken met onze experts in Alkmaar of Almere voor een pijnloze en comfortabele laserbehandeling. Het resultaat? 100% definitief & pijnloos laser ontharen!

© 2020 Hairlesslaserclinics.nl Algemene voorwaarden Sitemap Webdesign
Contact Bel ons op +31 (0)85 019 3436 , stuur ons een e-mail via algemeen@hairlesslaserclinics.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil graag:
Coronavirus
Belangrijke mededeling

Al onze filialen zijn gesloten tot 28 april 2020
Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus zijn wij genoodzaakt onze filialen gesloten te houden tot 28 april 2020.
Heb je een afspraak staan voor 28 april? Dan komt deze automatisch te vervallen. Wij zullen je contacteren over een nieuwe datum.

Wij hopen jullie allemaal snel in goede gezondheid terug te zien.

Team Hairless Laser Clinics

Sluiten