Afspraak maken Contact

Definitief ontharen? Alles wat je wilt weten!

Bij een verzorgd en stralend uiterlijk hoort geen haargroei op ongewenste plekken. Je wil een uiterlijk waarmee je voor de dag kunt komen, dus het is wel zo fijn om verlost te worden van overtollige haargroei op plekken waar je deze liever niet hebt. Definitief ontharen is dan een uitstekende oplossing voor zowel mannen als vrouwen. Haren op bijvoorbeeld de bovenlip of onder de oksels kunnen permanent verwijderd worden middels verschillende technieken. Hairlesslaserclinics biedt definitief ontharen voor mannen en vrouwen aan tegen een scherpe prijs.

Permanent ontharen middels de laser

Er zijn verschillende technieken en behandelingen om voorgoed van ongewenst haar af te komen. Bij Hairless Laser Clinics hanteren we de permanent ontharen methode met behulp van een laser. Toen er nog gebruik werd gemaakt van conventionele ontharingslasers, was deze vorm van definitieve ontharing niet voor iedereen weggelegd. Dit was namelijk afhankelijk van het huidtype en de haarkleur. Donkere huidtypes of huid met juist weinig pigment aanwezig waren niet geschikt voor deze vorm van permanent ontharen.

Welk laserontharingsapparaat gebruiken wij?

Voor definitief ontharen gebruiken wij gespecialiseerde apparatuur van het vooraanstaande merk Alma Lasers. Op de locatie in Alkmaar staat een Soprano ICE laser en in Almere beschikken wij over een Soprano ICE Platinum laser. Beiden staan bekend om het feit dat ook donkere en zongebruinde huiden behandeld kunnen worden. Hierdoor is permanente ontharing voor praktisch iedereen weggelegd. Daarnaast kan de behandeling worden toegepast op praktisch alle lichaamsdelen, bijvoorbeeld de bikinilijn laseren, maar ook de oksels, benen laseren, rug laseren ontharen en meer. De laserapparaten zijn dus echt top of the line en zorgen ervoor dat je zonder ongewenste haartjes door het leven kunt!

Hoe gaat een definitief ontharen behandeling in zijn werk?

Het is van belang dat je 6 weken voor de behandeling niet meer doet harsen, waxen of epileren. Ontharingscrème en scheren mogen wel. De ontharingsspecialist gaat met de laser over het behaarde gebied. De haartjes nemen de warmte van de laser op en hierdoor gaat het haarzakje kapot en kan het geen haartje meer laten groeien.

Pijnloos en effectief

Wil je voorgoed van ongewenst haar af? Dan hebben we goed nieuws, want met onze Soprano laser kunnen we bijzonder effectief en pijnloos ontharen. Vaak voel je hele kleine prikjes op de huid door de laserstralen die doordringen tot het haarzakje. De koude lucht die op het lichaamsdeel wordt geblazen zorgt echter meteen voor afkoeling. Voor permanente ontharing zijn vaak meerdere behandelingen nodig. Daarna is het verstandig om een aantal keer een jaarlijkse behandeling uit te voeren, om er zo helemaal zeker van te zijn dat ook de "slapende" haartjes worden verwijderd.

Thuis laser ontharen? 

Je kent ze vast wel: de laserontharingsapparaten voor thuis. We krijgen vaak de vraag of zoiets nu echt werk. Het antwoord is: niet echt. Natuurlijk kun je de haargroei verminderen met thuis laser ontharen, maar helemaal weg zal deze niet gaan. Reden: Wij gebruiken lasers van betere kwaliteit, welke ook een beter resultaat met zich meebrengen. De lasers voor thuis zijn veel zwakker en zijn daardoor niet toereikend. 

Meerdere definitieve ontharingsmethoden

Er zijn meerdere ontharingstechnieken waarop je je definitief kunt laten ontdoen van ongewenste haren. Definitief ontharen middels laser en middels IPL zijn op een paar gebieden te vergelijken. Zo werken ze allebei met warmte om het haarzakje te vernietigen. Het grote verschil zit echter in het efficiënt gebruiken van de warmte. Zo verwarmt een laserapparaat het haartje gelijkmatig en langzaam, terwijl de IPL een hoge dosis energie in één keer op het haartje afvuurt. Dit zorgt er voor dat IPL ontharen als pijnlijker wordt ervaren.

Plan een vrijblijvende intake

De populariteit van het definitief ontharen van lichaamsdelen is ongekend. Aangezien Hairlesslaserclinics al veel ervaring heeft met de Soprano laser, ben je bij ons beslist aan het juiste adres voor het definitief ontharen van onder andere je benen, oksels, bikinilijn en andere lichaamsdelen. Ontharen in Naarden tot Muiderberg; in deze gehele regio kun je prima terecht bij onze vestiging in Almere. 

Wil je definitief van je ongewenste haargroei verlost worden? Bekijk de tarieven van Hairlesslaserclinics en plan desgewenst meteen een afspraak in via de online agenda.

Maak kennis met onze behandelingen
Bikinilijn klein Een voordelige oplossing voor een fraaie en gladde bikinilijn. Vanaf € 72.00
Oksels Gladde en mooie oksels, zonder stoppeltjes en irritaties. Vanaf € 20.00
Onderbenen Nooit meer scheren, geen wondjes en irritaties, maar wel gladde benen! Vanaf € 160.00
Hairless Laser Clinics: de definitieve oplossing voor ongewenste haargroei Wil je definitief van ongewenste haargroei af? De experts van Hairless Laser Clinics zijn gespecialiseerd in 100% pijnloos en definitief laser ontharen. Wij maken gebruik van de meest geavanceerde lasertechnologie Soprano ICE en Soprano ICE Platinum en zorgen daarmee dat je nooit meer hoeft te epileren, waxen of scheren. Voor een zijdezacht resultaat!
Pijnloos Je voelt er niks van
Alle haartypen Voor iedereen
Alle huidtypen Kan met zongebruinde huid
Het hele jaar door Altijd pijnloos haarloos
Je wordt goed geholpen en de informatie is allemaal heel duidelijk. Er wordt met respect met je omgegaan en alles ziet er schoon en ruim uit. - Tesse Schuit over Hairless Laser Clinics
Vestiging Alkmaar 072 220 45 58 info@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens
Vestiging Almere 036 52 51 914 almere@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens

Heb je genoeg van dat scheren, waxen en epileren? Hairless Laser Clinics is dé plek waar je terecht kunt voor definitieve ontharing. Graag willen wij jou kennis laten maken met onze experts in Alkmaar of Almere voor een pijnloze en comfortabele laserbehandeling. Het resultaat? 100% definitief & pijnloos laser ontharen!

© 2018 Hairlesslaserclinics.nl Algemene voorwaarden Sitemap Webdesign
Contact Bel ons op +31 (0)85 019 3436 , stuur ons een e-mail via algemeen@hairlesslaserclinics.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil graag: