4.8/5 (33 reviews)
Afspraak maken Contact

Ontharen in Schagen met laser

Ongewenste haargroei is een veel voorkomend probleem. Het komt voor bij zowel vrouwen als mannen al zal het zich op een andere manier uiten. Bij mannen zit het meestal op de rug, buik of nek, terwijl het bij vrouwen meer op de onderbenen, bikinilijn en oksel zit. Deze ongewenste haargroei wordt vaak tegen gegaan door de desbetreffende plek te scheren, waxen of epileren. Gelukkig kunt u tegenwoordig ook op een andere manier dit probleem verhelpen. U kunt namelijk gebruik maken van laser ontharen nabij Schagen. De kliniek van Hairless Laser Clinics ligt in Alkmaar en Almere, en zorgt ervoor dat u definitief af bent van ongewenste haargroei.

Hairless Laser Clinics Schagen ontharen laser okse

Een pijnloze manier van definitief ontharen nabij Schagen

Hairless Laser Clinics maakt gebruik van de nieuwste technieken en apparaten op het gebied van laserontharing. Hierdoor is permanent ontharen nabij Schagen geschikt voor ieder huid- en haartype. De behandelingen in onze professionele klinieken zijn geheel pijnloos. Wij maken gebruik van twee nieuwe lasers. Dit zijn de de Soprano Ice Laser en de Soprano Ice Platinum Laser. Hierdoor kan het ontharen gericht worden op iedere haarfollikel en is het resultaat verbluffend.

Deze lasers zorgen er daarnaast voor dat de behandelingen geheel pijnloos en kort zijn waarbij geen voorbehandeling is vereist. Wilt u in de zomerperiode een behandeling ondergaan? Dan is dit geen probleem! Na de behandeling heeft u namelijk geen hersteltijd nodig. Benieuwd naar onze werkwijze? Lees meer over de laser ontharen werkwijze.

Ongewenste haargroei permanent verwijderen

In onze kliniek gebruiken we de nieuwste SHR-technologie. Hierdoor is het mogelijk om haren op vrijwel ieder lichaamsdeel te verwijderen. De lasers die we hiervoor gebruiken zijn state of the art. Definitief ontharen nabij Schagen is daardoor ook geschikt voor mensen met een donkere of zongebruinde huid en voor mensen met hele lichte haren. De behandelingen bij Hairless Laser Clinics zijn geheel veilig. De lasers worden namelijk niet warmer dan 45 graden en richten zich op de haarzakjes. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld ook veilig uw gezicht laten ontharen.

Een afspraak voor laser ontharen nabij Schagen

Wilt u gebruik maken van permanent ontharen in Schagen, of ontharen nabij Bergen of een andere stad / dorp in de omgeving? Dan wilt u natuurlijk de behandeling op een nauwkeurige en veilige manier laten uitvoeren. Het gespecialiseerd team van Hairless Laser Clinics kan dit voor u realiseren. Door onze kennis en kunde kunnen we dagelijks het beste resultaat creëren. Plan online een afspraak in voor permanent ontharen nabij Schagen. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Maak kennis met onze behandelingen
Bikinilijn klein Een voordelige oplossing voor een fraaie en gladde bikinilijn. Vanaf € 72.00
Oksels Gladde en mooie oksels, zonder stoppeltjes en irritaties. Vanaf € 20.00
Onderbenen Nooit meer scheren, geen wondjes en irritaties, maar wel gladde benen! Vanaf € 160.00
Hairless Laser Clinics: de definitieve oplossing voor ongewenste haargroei Wij maken gebruik van de meest geavanceerde lasertechnologie Soprano ICE en Soprano ICE Platinum en zorgen daarmee dat je nooit meer hoeft te epileren, waxen of scheren. Voor een zijdezacht resultaat! Graag weten wat de mogelijkheden zijn? Plan dan een gratis en vrijblijvende eerste intake afspraak - wij helpen je graag verder.
Pijnloos Je voelt er niks van
Alle haartypen Voor iedereen
Alle huidtypen Kan met zongebruinde huid
Het hele jaar door Altijd pijnloos haarloos
Je wordt goed geholpen en de informatie is allemaal heel duidelijk. Er wordt met respect met je omgegaan en alles ziet er schoon en ruim uit. - Tesse Schuit over Hairless Laser Clinics
Vestiging Alkmaar 072 220 45 58 info@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens
Vestiging Almere 036 52 51 914 almere@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens

Heb je genoeg van dat scheren, waxen en epileren? Hairless Laser Clinics is dé plek waar je terecht kunt voor definitieve ontharing. Graag willen wij jou kennis laten maken met onze experts in Alkmaar of Almere voor een pijnloze en comfortabele laserbehandeling. Het resultaat? 100% definitief & pijnloos laser ontharen!

Onze certificaten
© 2023 Hairlesslaserclinics.nl Tarieven Privacy Algemene voorwaarden Sitemap Webdesign
Contact Bel ons op +31 (0)85 019 3436 , stuur ons een e-mail via algemeen@hairlesslaserclinics.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil graag: