4.8/5 (33 reviews)
Afspraak maken Contact

De beste methode voor definitief ontharen

Indien je al wat kennis hebt over permanent ontharen, dan weet je wellicht al dat er meerdere manieren zijn om van ongewenste haargroei af te komen. Zo is er laserontharing, maar kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld IPL ontharen. Er zijn echter wel een aantal grote verschillen tussen deze twee soorten behandelingen. We vertellen je graag wat de de beste methode voor definitief ontharen is!

Vrouwenlichaam definitief ontharen met laser

IPL behandelingen

IPL, oftewel Intense Pulse Light, is een methode om definitief te ontharen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een lichtbundel die meerdere golflengtes (met meerdere kleuren) uitstraalt. Bij IPL is de sterkte niet erg hoog waardoor de haarzakjes langer nodig hebben om vernietigd te worden. Daarnaast wordt er bij IPL steeds een groot oppervlak in één keer meegenomen waardoor de focus en precisie lager is. Verder zorgt het apparaat bij IPL ervoor dat er een lichtenergie gepulseerd wordt.

Definitief ontharen: de beste methode

Wanneer je de methodes gaat vergelijken, zult je een lijstje krijgen met voor- en nadelen. Hairless Laser Clinics is er achter gekomen dat de beste methode voor definitief ontharen de Soprano Laser behandeling is. Je hebt namelijk minder behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Bij laser behandelingen ben je gemiddeld na ongeveer 8 behandelingen klaar, terwijl dit er bij IPL vaak 10 of meer zijn. Daarnaast worden laserbehandelingen alleen in privéklinieken aangeboden waardoor dit alleen uitgevoerd kan worden door professionals.

De behandeltijden van laser ontharing zijn vaak wat langer dan een IPL behandeling maar dit komt doordat de laser doelgericht kleine oppervlaktes van de huid neemt waardoor het resultaat sneller en beter te zien is. Hierdoor is het laseren zeer effectief en worden tot 80% van de haren permanent verwijderd. Bij IPL is de behandeling ook effectief maar de kans is groter dat ongewenste haren terug blijven groeien.

Oksels pijnloos laser ontharen

Plan je gratis intake bij Hairless Laser Clinics

Ga je voor definitief ontharen middels de beste methode? Dan kies je voor laseren. Bij Hairless Laser Clinics zorgen wij ervoor dat je op een pijnloze manier van je ongewenste haren afkomt. In tegenstelling tot IPL is onze lasertechniek namelijk geschikt voor alle huid- en haartypen! De behandelingen kun je het hele jaar door bij ons plannen, ook in de zomer. Wanneer je meerdere behandelingen bij ons inplant, krijg je één behandeling helemaal gratis.

Kies daarom voor de beste methode voor definitief ontharen met laseren bij Hairless Laser Clinics! Maak online een afspraak voor je gratis intake gesprek via de handige afsprakenplanner.

Maak kennis met onze behandelingen
Bikinilijn klein Een voordelige oplossing voor een fraaie en gladde bikinilijn. Vanaf € 72.00
Oksels Gladde en mooie oksels, zonder stoppeltjes en irritaties. Vanaf € 20.00
Onderbenen Nooit meer scheren, geen wondjes en irritaties, maar wel gladde benen! Vanaf € 160.00
Hairless Laser Clinics: de definitieve oplossing voor ongewenste haargroei Wij maken gebruik van de meest geavanceerde lasertechnologie Soprano ICE en Soprano ICE Platinum en zorgen daarmee dat je nooit meer hoeft te epileren, waxen of scheren. Voor een zijdezacht resultaat! Graag weten wat de mogelijkheden zijn? Plan dan een gratis en vrijblijvende eerste intake afspraak - wij helpen je graag verder.
Vrijwel pijnloos Je voelt er bijna niks van
Alle huidtypen Kan met zongebruinde huid
Alle haartypen Uitgezonderd wit en grijs haar
Het hele jaar door Ook in de zomermaanden
Aardige meiden, die altijd goed helpen en ik kan altijd bij ze terecht met vragen! Daarnaast erg netjes en schoon! - Anna over Hairless Laser Clinics
Vestiging Alkmaar 072 220 45 58 info@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens
Vestiging Almere 036 52 51 914 almere@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens

Heb je genoeg van dat scheren, waxen en epileren? Hairless Laser Clinics is dé plek waar je terecht kunt voor definitieve ontharing. Graag willen wij jou kennis laten maken met onze experts in Alkmaar of Almere voor een pijnloze en comfortabele laserbehandeling. Het resultaat? 100% definitief & vrijwel pijnloos laser ontharen!

Onze certificaten
© 2023 Hairlesslaserclinics.nl Tarieven Privacy Algemene voorwaarden Sitemap Webdesign
Contact Bel ons op +31 (0)85 019 3436 , stuur ons een e-mail via algemeen@hairlesslaserclinics.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil graag: