4.8/5 (33 reviews)
Afspraak maken Contact

Definitief & 100% pijnloos ontharen

Of het nu gaat om overbeharing of niet, steeds opnieuw zelf in de weer om te ontharen, dat is geen leuk karweitje. Bovendien kosten al die benodigdheden die je per jaar koopt om jezelf te ontharen best veel geld. Kies daarom nu voor permanent ontharen (al v.a. €20) en bevrijdt jezelf!

Wil je definitief ontharen en van ongewenste haargroei af? >>

Plan direct een gratis en vrijblijvende afspraak in

Een afbeelding met uitleg hoe definitieve laseront

Kort over ons:

Hairless Laser Clinics is dé expert op het gebied van permanente ontharing voor zowel vrouwen als mannen. Ons team van specialisten werkt vanuit twee locaties: Alkmaar en Almere, en is gericht op een gegarandeerd volledig pijnloze behandeling voor ontharing. Onze behandelingen zijn uit te voeren voor elk haar- en huidtype, voor vrouwen en mannen, het hele jaar door.

Definitief ontharen dankzij de Soprano Laser

Hairless Laser Clinics kan via de Soprano Laser 100% definitief ontharen. Nooit meer tijdrovend, scheren, epileren, waxen, harsen of wat dan ook. Na enkele behandelingen, uitgevoerd door onze deskundige en vriendelijke specialisten, bent u voor altijd verzekerd van een zijdezacht resultaat!

Hoe werkt laserontharing: De Soprano Laser zorgt, via kleine laserflitsjes en minimale temperatuurverhoging tot 43 graden, ervoor dat het haarzakje zal afsterven (zie afbeelding). De laserapparaten beschikken over geavanceerde koeltechnologie. Dat zorgt er mede voor dat de behandeling geheel pijnloos en prettig verloopt. De Soprano Laser gebruiken we in 2 varianten: de Soprano Ice en de Soprano Ice Platinum. Daarmee kunnen we de optimale aanpak toepassen voor élk haartype en élk huidtype.

Bekijk hier alle behandelingen

Vrouw met een glad lichaam door definitief onthare

Behandelingen en tarieven

Zelf ontharen loopt stiekem nogal in de kosten, denk maar aan alle benodigdheden zoals scheermesjes, scheerschuim, hars en nog veel meer. Ook in dat opzicht zijn onze behandelingen met scherpe tarieven een mooi alternatief, zeker als je je bedenkt dat je naderhand voor altijd verlost bent van ongewenste haargroei. Onze behandelingen zijn zeer divers en geschikt voor alle delen van het lichaam. 

Belangrijke tip: Wist je dat je via je zorgverzekering mogelijk (een gedeelte) van de behandelingskosten vergoed kunt krijgen? Plan gewoon even een geheel GRATIS en vrijblijvend eerste gesprek in en we kijken graag met je mee. 

Kort samengevat: 

✅ 100% Pijnloos
✅ Geheel Definitief
✅ Beoordeeld met een 4,8 (van 5)
✅ Vergoeding mogelijk

Maak kennis met onze behandelingen
Bikinilijn klein Een voordelige oplossing voor een fraaie en gladde bikinilijn. Vanaf € 72.00
Oksels Gladde en mooie oksels, zonder stoppeltjes en irritaties. Vanaf € 20.00
Onderbenen Nooit meer scheren, geen wondjes en irritaties, maar wel gladde benen! Vanaf € 160.00
Hairless Laser Clinics: de definitieve oplossing voor ongewenste haargroei Wil je definitief van ongewenste haargroei af? De experts van Hairless Laser Clinics zijn gespecialiseerd in 100% pijnloos en definitief laser ontharen. Wij maken gebruik van de meest geavanceerde lasertechnologie Soprano ICE en Soprano ICE Platinum en zorgen daarmee dat je nooit meer hoeft te epileren, waxen of scheren. Voor een zijdezacht resultaat!
Pijnloos Je voelt er niks van
Alle haartypen Voor iedereen
Alle huidtypen Kan met zongebruinde huid
Het hele jaar door Altijd pijnloos haarloos
Je wordt goed geholpen en de informatie is allemaal heel duidelijk. Er wordt met respect met je omgegaan en alles ziet er schoon en ruim uit. - Tesse Schuit over Hairless Laser Clinics
Vestiging Alkmaar 072 220 45 58 info@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens
Vestiging Almere 036 52 51 914 almere@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens

Heb je genoeg van dat scheren, waxen en epileren? Hairless Laser Clinics is dé plek waar je terecht kunt voor definitieve ontharing. Graag willen wij jou kennis laten maken met onze experts in Alkmaar of Almere voor een pijnloze en comfortabele laserbehandeling. Het resultaat? 100% definitief & pijnloos laser ontharen!

© 2020 Hairlesslaserclinics.nl Algemene voorwaarden Sitemap Webdesign
Contact Bel ons op +31 (0)85 019 3436 , stuur ons een e-mail via algemeen@hairlesslaserclinics.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil graag: