4.8/5 (31 reviews)
Afspraak maken Contact

Gemakkelijk en pijnloos uw bovenlip laseren

Iedereen heeft haartjes op zijn of haar hele lichaam. Veelal zijn dit lichte en zachte donshaartjes die nauwelijks opvallen. De leeftijd en hormoonhuishouding kunnen er voor zorgen dat deze haartjes stugger, donkerder en daardoor zichtbaarder worden. Op bijvoorbeeld de bovenlip kunnen de haren er dan voor zorgen dat je een soort 'snor' hebt. Daarom kiezen sommigen er voor om hun bovenlip te ontharen. Dit kan op diverse manieren. Zo kun je kiezen voor laseren, waxen, epileren of scheren. Zoek je een permanente oplossing? Bij Hairless Laser Clinics kun je op een gemakkelijke en pijnloze manier je bovenlip laten laseren.

Bovenlip vrouwen effectief laser ontharing

Bovenlip laten laseren: pijnloos en effectief

Bij Hairless Laser Clinics zorgen wij ervoor dat er op een effectieve manier gedag gezegd wordt tegen ongewenste haargroei. Je kunt daarom bij Hairless Laser Clinics pijnloos en op een effectieve manier afkomen van haargroei op je bovenlip. De laserbehandeling is pijnloos en geschikt voor ieder haar- en huidtype. Doordat wij gebruik maken van een Soprano ICE Laser, worden de haarwortels doelgericht vernietigd. De laser zal niet warmer worden dan 43 graden en hierdoor is de kans op huidbeschadiging nihil en worden alleen de essentiële eiwitten vernietigd. Na een aantal behandelingen zal uw bovenlip onthaard zijn en hoef je nooit meer je bovenlip te scheren, waxen of epileren.

Voordelige laserbehandelingen

Veel mensen hebben vaak de veronderstelling dat laserbehandelingen erg duur zijn. Echter is dat bij Hairless Laser Clinics niet het geval. Een losse behandeling voor uw bovenlip te laten laseren kost 40 euro en wanneer je kiest voor meerdere behandelingen om je bovenlip te ontharen, krijg je zelfs een gratis behandeling extra. Daarnaast is het mogelijk om het hele jaar door je bovenlip te laten ontharen, waardoor je zelfs in de zomer kunt kiezen voor de geweldige resultaten van onze laserbehandelingen.

Neem vrijblijvend en gratis contact op

Heb je nog vragen over hoe je je bovenlip definitief kunt laten ontharen, of wil je graag persoonlijk in contact komen met een van onze medewerkers? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op. Liever direct een afspraak plannen? Maak dan gebruik van onze online afspraakplanner en kies meteen voor de dichtstbijzijnde locatie van Hairless Laser Clinics.

Maak kennis met onze behandelingen
Bovenlip Ongewenste haartjes op de bovenlip? Kom er voorgoed vanaf! Vanaf € 40.00
Bovenlip + oksels + bikinilijn klein Bovenlip, oksels en de bikinilijn mooi glad en haarvrij met dit pakket Vanaf € 148.00
Bovenlip + oksels + bikinilijn groot + onderbenen In één pakket bovenlip, oksels, bikinlijn en onderbenen laseren Vanaf € 288.00
Hairless Laser Clinics: de definitieve oplossing voor ongewenste haargroei Wil je definitief van ongewenste haargroei af? De experts van Hairless Laser Clinics zijn gespecialiseerd in 100% pijnloos en definitief laser ontharen. Wij maken gebruik van de meest geavanceerde lasertechnologie Soprano ICE en Soprano ICE Platinum en zorgen daarmee dat je nooit meer hoeft te epileren, waxen of scheren. Voor een zijdezacht resultaat!
Pijnloos Je voelt er niks van
Alle haartypen Voor iedereen
Alle huidtypen Kan met zongebruinde huid
Het hele jaar door Altijd pijnloos haarloos
Super geholpen, heel vriendelijk en ontspannen. - Nanouk van Eijk over Hairless Laser Clinics
Vestiging Alkmaar 072 220 45 58 info@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens
Vestiging Almere 036 52 51 914 almere@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens

Heb je genoeg van dat scheren, waxen en epileren? Hairless Laser Clinics is dé plek waar je terecht kunt voor definitieve ontharing. Graag willen wij jou kennis laten maken met onze experts in Alkmaar of Almere voor een pijnloze en comfortabele laserbehandeling. Het resultaat? 100% definitief & pijnloos laser ontharen!

© 2019 Hairlesslaserclinics.nl Algemene voorwaarden Sitemap Webdesign
Contact Bel ons op +31 (0)85 019 3436 , stuur ons een e-mail via algemeen@hairlesslaserclinics.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil graag: