4.8/5 (33 reviews)
Afspraak maken Contact

Bovenlip laseren: Gemakkelijk en pijnloos

Iedereen heeft haartjes op zijn of haar hele lichaam. Veelal zijn dit lichte en zachte donshaartjes die nauwelijks opvallen. De leeftijd en hormoonhuishouding kunnen er voor zorgen dat deze haartjes stugger, donkerder en daardoor zichtbaarder worden. Op bijvoorbeeld de bovenlip kunnen de haren er dan voor zorgen dat je een soort 'snor' hebt. Daarom kiezen velen ervoor om hun bovenlip te ontharen. Dit kan op diverse manieren. Zo kun je kiezen voor laseren, waxen, epileren of scheren. Zoek je een permanente oplossing? Bij ontharingskliniek Hairless Laser Clinics kun je op een gemakkelijke en pijnloze manier je bovenlip laseren.

Bovenlip vrouwen effectief laser ontharing

Bovenlip laten laseren: super effectief

Bij Hairless Laser Clinics zorgen wij ervoor dat er op een effectieve manier gedag gezegd wordt tegen ongewenste haargroei. Je kunt daarom bij Hairless Laser Clinics pijnloos en op een effectieve manier afkomen van haargroei op je bovenlip. De bovenlip laseren is pijnloos en geschikt voor ieder haar- en huidtype. Doordat wij gebruik maken van een Soprano ICE Laser, worden de haarwortels doelgericht vernietigd. De laser zal niet warmer worden dan 43 graden en hierdoor is de kans op huidbeschadiging nihil en worden alleen de essentiële eiwitten vernietigd. Na een aantal bovenlip laseren behandelingen zal je bovenlip helemaal onthaard zijn en hoef je nooit meer te scheren, waxen of epileren. Het wordt wel aangeraden om af en toe een onderhoudsbehandeling te boeken.

Voordelige laserbehandelingen

Veel mensen hebben vaak de veronderstelling dat de bovenlip laseren erg duur is. Echter is dat bij Hairless Laser Clinics niet het geval. Een losse behandeling voor je bovenlip laseren kost 40 euro en wanneer je kiest voor meerdere behandelingen, krijg je zelfs een laserbehandeling gratis. Daarnaast is het mogelijk om het hele jaar door je bovenlip te laten ontharen, waardoor je zelfs in de zomer kunt kiezen voor de geweldige resultaten van onze laserbehandelingen.

Waarom bovenlip ontharen via laser? 

Vervelende bultjes, irritaties en telkens terugkerende stoppels... Ben jij dit ook zo zat? We kunnen het ons helemaal voorstellen. Daarnaast is waxen / harsen pijnlijk én een heel gedoe. Zeker in het gezicht is het belangrijk dat de haartjes op pijnloze, irritatieloze wijze worden verwijderd. Wat dat betreft is de bovenlip laseren absoluut de beste optie. Tevens is het resultaat permanent, wanneer je af en toe een onderhoudsbehandeling boekt. 

Neem vrijblijvend en gratis contact op

Heb je nog vragen over hoe je je bovenlip definitief kunt laten ontharen, of wil je graag persoonlijk in contact komen met een van onze medewerkers? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op. Liever direct een afspraak plannen? Maak dan gebruik van onze online afspraakplanner en kies meteen voor de dichtstbijzijnde locatie van Hairless Laser Clinics.

Maak kennis met onze behandelingen
Bovenlip Ongewenste haartjes op de bovenlip? Kom er voorgoed vanaf! Vanaf € 40.00
Bovenlip + oksels + bikinilijn klein Bovenlip, oksels en de bikinilijn mooi glad en haarvrij met dit pakket Vanaf € 148.00
Bovenlip + oksels + bikinilijn groot + onderbenen In één pakket bovenlip, oksels, bikinlijn en onderbenen laseren Vanaf € 288.00
Hairless Laser Clinics: de definitieve oplossing voor ongewenste haargroei Wij maken gebruik van de meest geavanceerde lasertechnologie Soprano ICE en Soprano ICE Platinum en zorgen daarmee dat je nooit meer hoeft te epileren, waxen of scheren. Voor een zijdezacht resultaat! Graag weten wat de mogelijkheden zijn? Plan dan een gratis en vrijblijvende eerste intake afspraak - wij helpen je graag verder.
Pijnloos Je voelt er niks van
Alle haartypen Voor iedereen
Alle huidtypen Kan met zongebruinde huid
Het hele jaar door Altijd pijnloos haarloos
Ik ben tevreden over de begeleiding. De medewerkers denken goed mee over hoe de huid het best kan herstellen. Er wordt goed bijgehouden welke standen er zijn gebruikt, zodat de laser het meest effectief is. Al met al vind ik het een aanrader! - Anoniem over Hairless Laser Clinics
Vestiging Alkmaar 072 220 45 58 info@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens
Vestiging Almere 036 52 51 914 almere@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens

Heb je genoeg van dat scheren, waxen en epileren? Hairless Laser Clinics is dé plek waar je terecht kunt voor definitieve ontharing. Graag willen wij jou kennis laten maken met onze experts in Alkmaar of Almere voor een pijnloze en comfortabele laserbehandeling. Het resultaat? 100% definitief & pijnloos laser ontharen!

© 2020 Hairlesslaserclinics.nl Algemene voorwaarden Sitemap Webdesign
Contact Bel ons op +31 (0)85 019 3436 , stuur ons een e-mail via algemeen@hairlesslaserclinics.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil graag:
Coronavirus
Belangrijke mededeling

Beste klant,

De locaties van Hairless Laser Clinics zijn gewoon geopend!
In verband met de huidige coronamaatregelen verzoeken we je vriendelijk om enkel langs te komen als je een afspraak hebt. Kom je samen met iemand van hetzelfde gezin, dan mag dit uiteraard wel. Plan zelf je afspraak online in via onze website of bel voor een nieuwe afspraak.

Veilig en vertrouwd in onze locaties, dat doen we samen
Probeer in onze locaties altijd 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Daarnaast willen wij je vragen om bij binnenkomst je handen te ontsmetten. Onze medewerkers dragen handschoenen en mondkapjes. Daarnaast maken wij alle apparatuur goed schoon met ontsmettingsmiddel.

Voel je je niet lekker en / of heb je coronaverschijnselen? Dan vragen we je vriendelijk om je afspraak af te zeggen en onze locaties niet te betreden.

Hartelijk bedankt voor je samenwerking!

Team Hairless Laser Clinics

Sluiten