4.8/5 (33 reviews)
Afspraak maken Contact

Bilnaad laseren bij Hairless Laser Clinics

Laserontharing is de perfecte manier om haar tussen de billen te verwijderen. Zowel de billen als het perianale gebied zijn te behandelen met een laser. Het perianale gebied bevindt zich rond het rectum en omvat meestal de perineum (het stukje huid tussen de billen en de geslachtsorganen). De billen en het perianale gebied kunnen, net als elk deel van het lichaam, soms overtollig haar hebben en het is begrijpelijk dat veel vrouwen dit haar willen verwijderen. Dit kan met name het geval zijn voor vrouwen die al laserontharing op de bikinilijn ondergaan, aangezien het perianale gebied niet is opgenomen in een standaard bikini laserontharingsbehandeling.

Het perianale gebied en de bilstreek is zeker geen plek die je kunt aanpakken door jezelf te scheren of te harsen, daarom is laserontharing een perfecte oplossing voor deze ongewenste haargroei. Bij Hairless Laser Clinics ben je aan het juiste adres voor permanente bilnaad ontharing!

Bilnaad laserbehandelingen intakegesprek bij Hairless Laser Clinics

Alle laserontharingsbehandelingen van Hairless Laser Clinics kunnen worden gecombineerd in pakketten om elke combinatie van gebieden met ongewenst haar aan te pakken, inclusief bilnaad ontharing. Hier bij Hairless Laser Clinics bieden we gratis consulten voor iedereen die geïnteresseerd is in laserontharingsbehandelingen. Neem vandaag nog contact met Hairless Laser Clinics op om te starten met laserontharing of voor meer informatie om te zien wat laserontharing voor jou kan betekenen.

Bilnaad ontharingsproces

Bilnaad laserontharing is een heel eenvoudig proces; de laser wordt gericht op het te behandelen gebied, dit verwarmt het pigment in de wortel van het haar wat de haarwortel vernietigd en de haarzakjes beschadigd. Alle haarfollikels die tijdens een sessie beschadigd zijn, zullen daarna geen haren meer laten groeien. Het aanwezige haar zal in de loop van de tijd uitvallen. Zo simpel is het eigenlijk!

We hebben een reeks individuele laserontharingsbehandelingen en pakketten, waaronder de populaire bovenlip en oksel pakketten, evenals de rug en schouder pakketten voor mannen. Het fijne van laserontharing is dat er na elke behandeling gedurende een aantal weken weinig tot geen haargroei zal zijn en dat na een kuur met behandelingen regelmatige maandelijkse bezoeken niet nodig zijn. Je zult versteld staan hoeveel geld kan worden bespaard door regelmatig harsen of scheren uit je maandelijkse uitgaven te halen.

Bilnaad ontharen kosten

Ben je geïnteresseerd in permanente bilnaad laser ontharing bij Hairless Laser Clinics? Plan dan een gratis intakegesprek in! Maak een gratis en vrijblijvende afspraak en laat een van onze huidspecialisten je informeren over de bilnaad ontharingsprocedure.

Maak kennis met onze behandelingen
Bikinilijn klein Een voordelige oplossing voor een fraaie en gladde bikinilijn. Vanaf € 72.00
Oksels Gladde en mooie oksels, zonder stoppeltjes en irritaties. Vanaf € 20.00
Onderbenen Nooit meer scheren, geen wondjes en irritaties, maar wel gladde benen! Vanaf € 160.00
Hairless Laser Clinics: de definitieve oplossing voor ongewenste haargroei Wij maken gebruik van de meest geavanceerde lasertechnologie Soprano ICE en Soprano ICE Platinum en zorgen daarmee dat je nooit meer hoeft te epileren, waxen of scheren. Voor een zijdezacht resultaat! Graag weten wat de mogelijkheden zijn? Plan dan een gratis en vrijblijvende eerste intake afspraak - wij helpen je graag verder.
Vrijwel pijnloos Je voelt er bijna niks van
Alle huidtypen Kan met zongebruinde huid
Alle haartypen Uitgezonderd wit en grijs haar
Het hele jaar door Ook in de zomermaanden
I greatly advice this clinic, from the first moment I walked in the employees made me feel comfortable and were welcoming. The procedure itself showed it’s effects after the first appointment. - Estelle over Hairless Laser Clinics
Vestiging Alkmaar 072 220 45 58 info@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens
Vestiging Almere 036 52 51 914 almere@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens

Heb je genoeg van dat scheren, waxen en epileren? Hairless Laser Clinics is dé plek waar je terecht kunt voor definitieve ontharing. Graag willen wij jou kennis laten maken met onze experts in Alkmaar of Almere voor een pijnloze en comfortabele laserbehandeling. Het resultaat? 100% definitief & vrijwel pijnloos laser ontharen!

Onze certificaten
© 2023 Hairlesslaserclinics.nl Tarieven Privacy Algemene voorwaarden Sitemap Webdesign
Contact Bel ons op +31 (0)85 019 3436 , stuur ons een e-mail via algemeen@hairlesslaserclinics.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil graag: