4.8/5 (31 reviews)
Afspraak maken Contact

Gemakkelijk je benen laseren ontharen

Er zijn tegenwoordig veel verschillende manieren om van de haren op je benen af te komen. Zo kun je je benen scheren of waxen. Echter kiezen veel vrouwen en mannen er tegenwoordig voor om hun benen te laten laseren. Op deze manier ben je gemakkelijk en definitief van je lichaamshaar af en krijg je mooie, gladde benen.

Een huidvriendelijke ontharingsbehandeling

Bij Hairless Laser Clinics wordt er gewerkt met de meest moderne laser apparatuur. Hierdoor is laseren gemakkelijk en pijnloos. Doordat er bij het definitief ontharen van benen gebruik wordt gemaakt van de Soprano Laser, zul je er verder weinig van merken. De laser wordt namelijk niet warmer dan 43 graden waardoor alleen de essentiële eiwitten verloren gaan. De huid wordt niet beschadigd. De laser is daarnaast voorzien van diverse standen. Zo is er een lage stand voor de lichte en dunne haartjes, een middenstand waarbij donkere haren aangepakt, en de hoge stand voor mensen die een zongebruinde of donkere huid hebben. Benen definitief ontharen is dus mogelijk voor alle huid- en haartypes!

Prijzen Dames Bovenbenen € 160.00
Prijzen Dames Gehele benen € 256.00
Prijzen Dames Onderbenen € 160.00
Plan een afspraak in
Benen laser ontharen

Een blijvend effect met benen laseren

Wanneer je kiest om je onderbenen te laten laseren, dan vraag je je misschien af of je dan ook daadwerkelijk definitief van je ongewenste haargroei af bent. Echter is het zo dat met de hulp van de Soprano Laser ervoor gezorgd wordt dat de haarwortels doelgericht vernietigd worden. Houdt er wel rekening mee dat haargroei terug kan komen wanneer er veranderingen in de hormonen zijn. Dit kan zich voordoen wanneer je zwanger raakt of in de overgang komt. Daarnaast kunnen bepaalde medicatie ervoor zorgen dat inactieve haren actief kunnen worden. Wanneer dit gebeurt, kun je echter wel opnieuw je benen definitief laten ontharen.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je graag je benen laten laseren? Neem dan gemakkelijk, gratis en vrijblijvend contact op met Hairless Laser Clinics en plan meteen een gratis intake gesprek. Ook de daaropvolgende afspraken kun je eenvoudig online inplannen. Er zijn eenmalige behandelingen, maar je kunt ook meteen kiezen voor een pakket. Het is mogelijk om het hele jaar door afspraken te maken, ook in de zomer, waardoor je het hele jaar door van je ongewenste haargroei af kunt komen.

Maak kennis met onze behandelingen
Bovenbenen Mooie gladde bovenbenen binnen handbereik met onze Soprano laser Vanaf € 160.00
Gehele benen Nooit meer benen scheren? Met laser mooi glad van enkel tot bovenbeen. Vanaf € 256.00
Onderbenen Nooit meer scheren, geen wondjes en irritaties, maar wel gladde benen! Vanaf € 160.00
Hairless Laser Clinics: de definitieve oplossing voor ongewenste haargroei Wil je definitief van ongewenste haargroei af? De experts van Hairless Laser Clinics zijn gespecialiseerd in 100% pijnloos en definitief laser ontharen. Wij maken gebruik van de meest geavanceerde lasertechnologie Soprano ICE en Soprano ICE Platinum en zorgen daarmee dat je nooit meer hoeft te epileren, waxen of scheren. Voor een zijdezacht resultaat!
Pijnloos Je voelt er niks van
Alle haartypen Voor iedereen
Alle huidtypen Kan met zongebruinde huid
Het hele jaar door Altijd pijnloos haarloos
Ik ben tevreden over de begeleiding. De medewerkers denken goed mee over hoe de huid het best kan herstellen. Er wordt goed bijgehouden welke standen er zijn gebruikt, zodat de laser het meest effectief is. Al met al vind ik het een aanrader! - Anoniem over Hairless Laser Clinics
Vestiging Alkmaar 072 220 45 58 info@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens
Vestiging Almere 036 52 51 914 almere@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens

Heb je genoeg van dat scheren, waxen en epileren? Hairless Laser Clinics is dé plek waar je terecht kunt voor definitieve ontharing. Graag willen wij jou kennis laten maken met onze experts in Alkmaar of Almere voor een pijnloze en comfortabele laserbehandeling. Het resultaat? 100% definitief & pijnloos laser ontharen!

© 2019 Hairlesslaserclinics.nl Algemene voorwaarden Sitemap Webdesign
Contact Bel ons op +31 (0)85 019 3436 , stuur ons een e-mail via algemeen@hairlesslaserclinics.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil graag: