4.8/5 (33 reviews)
Afspraak maken Contact

Gemakkelijk je benen laseren ontharen

Er zijn tegenwoordig veel verschillende manieren om van de haren op je benen af te komen. Zo kun je je benen scheren of waxen. Echter kiezen veel vrouwen en mannen er tegenwoordig voor om hun benen te laten laseren. Op deze manier ben je gemakkelijk en definitief van je lichaamshaar af en krijg je mooie, gladde benen.

Een huidvriendelijke ontharingsbehandeling

Bij Hairless Laser Clinics wordt er gewerkt met de meest moderne laser apparatuur. Hierdoor is laseren gemakkelijk en is het een vorm van pijnloos ontharen. Doordat er bij het definitief ontharen van benen gebruik wordt gemaakt van de Soprano Laser, zul je er verder weinig van merken. De laser wordt namelijk niet warmer dan 43 graden waardoor alleen de essentiële eiwitten verloren gaan. De huid wordt niet beschadigd. De laser is daarnaast voorzien van diverse standen. Zo is er een lage stand voor de lichte en dunne haartjes, een middenstand waarbij donkere haren aangepakt, en de hoge stand voor mensen die een zongebruinde of donkere huid hebben. Benen definitief ontharen is dus mogelijk voor alle huid- en haartypes!

Prijzen Dames Bovenbenen € 160.00
Prijzen Dames Gehele benen € 256.00
Prijzen Dames Onderbenen € 160.00
Plan een afspraak in
Benen laser ontharen

Een blijvend effect met benen laseren

Wanneer je kiest om je onderbenen te laten laseren, dan vraag je je misschien af of je dan ook daadwerkelijk definitief van je ongewenste haargroei af bent. Echter is het zo dat met de hulp van de Soprano Laser ervoor gezorgd wordt dat de haarwortels doelgericht vernietigd worden. Houdt er wel rekening mee dat haargroei terug kan komen wanneer er veranderingen in de hormonen zijn. Dit kan zich voordoen wanneer je zwanger raakt of in de overgang komt. Daarnaast kunnen bepaalde medicatie ervoor zorgen dat inactieve haren actief kunnen worden. Wanneer dit gebeurt, kun je echter wel opnieuw je benen definitief laten ontharen.

Waarom benen laseren? 

Heb je na het benen scheren of waxen wel eens last van vervelende bultjes of andere irritaties? Ben je de jeuk beu en wil je gewoon mooie, gladde benen zonder telkens weer die stoppels? Wil je niet meer om de dag bijwerken? Dan is benen laseren geschikt voor je. Zónder de vervelende irritaties, maar mét permanent resultaat (mits je af en toe een onderhoudsbehandeling boekt). Kortom: gladde benen zijn gewoon binnen handbereik!

Neem vrijblijvend contact op

Wil je graag je benen laten laseren? Of wil je je gezicht ontharen, rug laseren of een ander lichaamsdeel aanpakken? Neem dan gemakkelijk, gratis en vrijblijvend contact op met Hairless Laser Clinics en plan meteen een gratis intake gesprek. Onze kliniek ligt in de buurt van steden als Heiloo en Castricum, dus is gemakkelijk bereikbaar. Ook de daaropvolgende afspraken kun je eenvoudig online inplannen. Er zijn eenmalige behandelingen, maar je kunt ook meteen kiezen voor een pakket. Het is mogelijk om het hele jaar door afspraken te maken, ook in de zomer, waardoor je het hele jaar door van je ongewenste haargroei af kunt komen.

Maak kennis met onze behandelingen
Bovenbenen Mooie gladde bovenbenen binnen handbereik met onze Soprano laser Vanaf € 160.00
Gehele benen Nooit meer benen scheren? Met laser mooi glad van enkel tot bovenbeen. Vanaf € 256.00
Onderbenen Nooit meer scheren, geen wondjes en irritaties, maar wel gladde benen! Vanaf € 160.00
Hairless Laser Clinics: de definitieve oplossing voor ongewenste haargroei Wij maken gebruik van de meest geavanceerde lasertechnologie Soprano ICE en Soprano ICE Platinum en zorgen daarmee dat je nooit meer hoeft te epileren, waxen of scheren. Voor een zijdezacht resultaat! Graag weten wat de mogelijkheden zijn? Plan dan een gratis en vrijblijvende eerste intake afspraak - wij helpen je graag verder.
Pijnloos Je voelt er niks van
Alle haartypen Voor iedereen
Alle huidtypen Kan met zongebruinde huid
Het hele jaar door Altijd pijnloos haarloos
3 behandeling net gehad, ik merk al wel verschil dat haartjes niet zo snel groeien. Het is niet pijnlijk. Wel leuke ervaring hoor. Ga zeker iedereen aanraden. - Ola over Hairless Laser Clinics
Vestiging Alkmaar 072 220 45 58 info@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens
Vestiging Almere 036 52 51 914 almere@hairlesslaserclinics.nl Bekijk alle gegevens

Heb je genoeg van dat scheren, waxen en epileren? Hairless Laser Clinics is dé plek waar je terecht kunt voor definitieve ontharing. Graag willen wij jou kennis laten maken met onze experts in Alkmaar of Almere voor een pijnloze en comfortabele laserbehandeling. Het resultaat? 100% definitief & pijnloos laser ontharen!

© 2020 Hairlesslaserclinics.nl Algemene voorwaarden Sitemap Webdesign
Contact Bel ons op +31 (0)85 019 3436 , stuur ons een e-mail via algemeen@hairlesslaserclinics.nl of vul onderstaand formulier in.
Ik wil graag:
Coronavirus
Belangrijke mededeling

Beste klant,

Vanaf maandag 11 mei zijn wij weer geopend.
Wij verzoeken u om enkel op afspraak en alleen langs te komen. Kom je samen met iemand van hetzelfde gezin dan mag dat uiteraard wel. Het is momenteel erg druk aan de telefoon dus plan daarom je afspraak zelf online in via onze website www.hairlesslaserclinics.nl.

Wij dragen handschoenen en verwisselen deze na elke klant. Wij proberen zoveel mogelijk fysiek contact te vermijden en zullen de handjes blijven ontsmetten bij binnenkomst. Voelt u zich niet lekker of heeft u een van de symptomen van het Corona virus blijf dan thuis.

Team Hairless Laser Clinics

Sluiten